Beauty Care & Negle Design

Beauty Care & Negle Design

For et par uger siden fik jeg lavet akrylnegle i Beauty Care & Negle Design i Fisketorvet. Negleklinikken ligger på 2. sal – ved den nye rulletrappe – og selvom der var ret travlt, så behøvede jeg ikke at booke en tid. Ejeren pressede mig på en eller anden måde ind i deres tidsplan, og jeg skulle blot møde op en halv time senere – hun foreslog endda at jeg kunne efterlade mit nummer i tilfælde af, at hun blev hurtigere færdig. Vældig professionel behandling af kunder, vil jeg mene. Det færdige resultat:
akrylnegle

Jeg valgte at få tipper på – ved hjælp af akrylpulver samt et lag gele kom min franske manicure til at se således ud. Prisen for disse negle i Beauty Care & Negle Design var 400 kr. – så en rimelig standard pris.

Efter 4 uger valgte jeg så at lakere dem, idet jeg kunne se, at akrylen var ved at løsrive sig fra mine rigtige negle – den sad dog stadig fast, så det ville ikke være optimalt at opløse dem endnu. Jeg valgte en rød farve, og lagde 4 lag rødt neglelak på akrylneglene.

akrylnegle2

Alt i alt kan jeg sagtens anbefale klinikken Beauty Care & Negle Design, hvis man ønsker negle til rimelige priser.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty Care & Negle Design